MunicipiNatura

S’ha presentat l’anteprojecte de Recuperació Ambiental i Sostenible de la Badia

"La situació mediambiental continua essent una prioritat"

La societat civil del municipi de Pollença ha presentat aquest migdia un projecte mediambiental que promou la recuperació de la Badia. El principal objectiu del Pla d’Acció de Digitalització del Cicle de Gestió d’Aigua és preservar la zona marítima i controlar els vessants de residus i combustibles dels vaixells que hi transiten. És a dir, millorar la qualitat de l’aigua.

‘La situació mediambiental continua essent una prioritat’, per això, es prendran cinc línies d’actuació. Una avaluació de les infraestructures santiàries; el diagnòstic de la enginyeria; l’avaluació de l’estat del medi i l’economia circular; la recuperació de zones marines, litoral i fons; i l’estratègia de finançament. Les quals es duran a terme en el termini d’aproximadament quatre anys.

El diagnòstic va ser realitzat per Azierta i l’Associació Hotelera de Pollença, l’Associació de Veïns del Port de Pollença, l’Associació de Defensa del Port de Pollença i el Reial Club Nàutic Port de Pollença.

A l’esdeveniment han assistit, a més dels representants de les diferents entitats, el batle de Pollença, Andrés Nevado, i el primer tinent, Bartomeu Cifre. També les regidores, Bianca Aguilar, Francisca Cerdà i el regidor Josep Marquet, entre d’altres.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button