Successos

Els actes vandàlics produïts per un home amb brot psicòtic

24/11/2020

La Policia Local ha informat que els actes vandàlics produïts la nit del passat diumenge, foren produïts per un home amb un brot psicòtic. Els agents municipals van perseguir-lo pels carrers de Pollença per a poder-lo reduir.

Finalment va ser traslladat al PAC de Pollença des d’on el van dur a la unitat de psiquiatria de l’Hospital d’Inca.

Actes de vandalisme aquest cap de setmana al Moll

23/11/2020

Ahir al matí una veïna del Port de Pollença va compartir a xarxes socials la destrossa que havien fet al seu cotxe. I és que quan va anar-lo a recollir a l’aparcament, aproximadament sobre les 11h del matí, es va trobar que hi havien fet pintades amb esprai.

No es sap quan es va produir ben bé, ja que l’aparcà el divendres horabaixa i fins ahir no el recollí. És per això que demana als veinats del Moll que si algú sap res dels fets, es posi en contacte amb ella.

Es reitera el vandalisme a Pollença

Per altra part, Pollença també ha estat escenari d’actes vandàlics aquest cap de setmana, i és que al carrer Ramon Picó i Campamar s’han destrossat tots els cossiols amb què els veïns decoraven els portals de les cases.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X