Successos

Tendència en alça dels robatoris al municipi

Les càmeres de seguretat d'un local, capten el moment del robatori

En els darrers dies el nombre de robatoris al municipi de Pollença ha seguit augmentant. Tot i que fa unes setmanes es va detenir un jove per haver provocat uns 13 robatoris, aquests continuen ben presents al poble.

Els veïns estan molt preocupats per la seva seguretat i la de les seves cases i pertinences i asseguren no poder estar tranquils ni dins les seves pròpies cases, ja que molts robatoris s’han produït mentre els propietaris eren a dins.

Robatori a un bar del Moll

Aquest mateix cap de setmana, s’ha produït també un robatori a un bar del Port de Pollença. Va ser a la matinada de dissabte quan l’individu va entrar al local, tal i com podeu observar al vídeo de la part superior que han gravat les càmeres de seguretat d’aquest mateix bar.

El propietari del local, ha compartit a les xarxes socials la seva desesperació i impotència davant els fets, tal i com podeu veure a continuació.

https://www.facebook.com/javier.sanchezviqueira.5/posts/10222883927997440

Altres incidències del cap de setmana

Aquest passat divendres es va detenir a una persona per desobediència i resistència a l’autoritat. Per altra part, ahir diumenge, es va detenir també a una altra, per violència de gènere al Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button