Turisme

El Consell de Mallorca atorga 580.000 euros en ajudes als municipis de l’illa per millorar els seus serveis turístics

En total, hi ha 10 línies d'actuació i es beneficiaran directament 47 municipis de Mallorca

El departament de Turisme del Consell de Mallorca ha anunciat una convocatòria d’ajudes per un total de 580.000 euros, dirigida als municipis de l’illa per tal de modernitzar els seus serveis turístics i afavorir una millor convivència entre residents i visitants. Les ajudes també s’estendran a mancomunitats i fundacions turístiques que actuïn en nom dels ajuntaments. Aquesta iniciativa té com a objectiu no només millorar els serveis turístics municipals, sinó també fomentar l’accessibilitat universal, la renovació, la modernització i la innovació tecnològica dels punts d’informació turística, permetent als municipis adaptar-se als nous reptes del sector turístic i millorant la convivència.

En total, s’han establert 10 línies d’actuació subvencionables, que inclouen la millora de les oficines d’informació turística, la creació de platges accessibles, el desenvolupament de webs informatives, l’elaboració de rutes d’interès turístic i la implementació de plans estratègics de turisme, entre altres.

Aquesta convocatòria ha estat impulsada per la direcció insular de Turisme per a la Governança i la Sostenibilitat, liderada per Pedro Mas, qui ha expressat la seva satisfacció amb l’acollida de la iniciativa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button