MunicipiTurisme

El Consell de Mallorca intensifica la lluita contra el turisme il·legal amb 2.500 inspeccions aquest estiu

La majoria d'accions se centraran en el lloguer vacacional irregular, amb inspeccions programades del 15 de juny al 15 de novembre per eradicar l'activitat il·legal

Aquest estiu, el Consell de Mallorca està implementant un pla d’inspecció amb més de 2.500 actuacions a l’illa per combatre les pràctiques turístiques il·legals.

Aproximadament un 24% d’aquestes actuacions, al voltant de 600 inspeccions, estan destinades a respondre a denúncies i reclamacions, mentre que les 1.900 actuacions restants es concentren en supervisar diversos tipus d’establiments turístics.

D’aquestes, 1.500 inspeccions tenen com a objectiu identificar i verificar activitats turístiques il·legals, mentre que les 400 restants estan orientades a detectar possibles irregularitats en les operacions legals, com ara la sobreocupació (80 inspeccions), el turisme excessiu (168 inspeccions), i la verificació de productes locals (152 inspeccions).

Aquest pla d’inspecció té com a objectiu eradicar l’oferta il·legal, amb un nombre d’inspeccions duplicat respecte a l’any anterior.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button