EntrevistesPollença

Fernando Perianes: “Mentre les meves cames em funcionin, jo continuaré gravant-ho tot”

El ferrer de professió i enregistrador de vídeo per passió explica com va arribar a Pollença i perquè s'hi ha quedat

Fernando Perianes estima Pollença amb tot el seu cor. Tant per la seva gent, com pel paisatge o les festes. Si bé és cert que Perianes és ferrer de professió, la seva passió és enregistrar tot el que passa al municipi mitjançant la seva càmera de vídeo. De fet, el passat 19 de juliol va donar de manera altruista tot el seu fons audiovisual a l’ajuntament. Des de Som Pollença, hem conversat amb ell per fer un repàs del seu recorregut i per sabre perquè té aquest sentiment tan fort cap al poble i els seus habitants.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button