Successos

El mal temps deixa empremta a Pollença

La borrasca Denise va passar pel municipi i va accentuar una crema controlada, a més de tomar dos pins

La borrasca Denise va arribar amb força aquest dilluns a les Balears. A Pollença, concretament, va tomar dos pins -un a la carretera de Sant Vicenç i l’altre a la plaça del Port de Pollença-, va ocasionar fuites de llum i va accentuar el foc d’una crema controlada.

Segons ha apuntat la Policia Local del municipi, un particular cremava branca davant el pavelló i va prendre més del compte per mor del vent. El propietari de la finca tenia permís per fer-ho i finalment va poder controlar la flamerada, tot i que hi van anar els bombers per precaució.

Cal recordar que els meteoròlegs van activar l’avís taronja i van avisar que la pitjor part del temporal començaria entre les 20 i les 21 h amb ràfegues de vent de 90 a 120 km/h i ones de quatre a vuit metres. És més, els fets van tenir lloc al municipi a aquesta hora aproximadament.

D’altra banda, hi va haver fortes pluges i tempestes durant tota la nit. Per això, des de l’AEMET es va demanar evitar desplaçaments innecessaris i aparcar el cotxe davall arbrat, es va recomanar no fer activitats a l’exterior i desplaçaments a partir de les 20 h, fermar mobiliari i assegurar portes i finestres i no deixar mascotes a l’exterior.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button