FormentorTurisme
Destacat

Restriccions d’accés a Formentor

A partir de l'1 de juny i fins al 30 de setembre, de les 10 a les 22.30 h, l'accés a Formentor estarà restringit

Aquest estiu la regulació de l’accés a Formentor serà encara més evident. De més del fet que hi ha hagut una ampliació de dates i horaris respecte a l’any passat, atès al creixement de la temporada alta, el Consell de Mallorca, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit, ha decidit instal·lar barreres automàtiques, lectors de matrícules, càmeres de vigilància i pantalles informatives amb l’objectiu d’aconseguir un control més exhaustiu d’accessibilitat a aquest indret protegit. I en vista de resoldre qualsevol dubte i així evitar sancions de trànsit es comptarà amb el suport de personal informador ubicat al costat de les barreres.

Des del departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca s’ha explicat que aquesta regulació pretén protegir un espai sensible i amb alts valors paisatgístics i alhora incentivar el transport públic per arribar a aquest tipus de llocs naturals de l’illa.

Cal recordar que només podran circular vehicles autoritzats, serveis d’emergències, bicicletes i transport públic. Aquest últim oferirà la línia d’autobús 334, amb ruta Alcúdia – Port de Pollença – Faro de Formentor, amb aturades en el Mirador del Colomer, la platja de Formentor, Cala Figuera, Cala Murta i far de Formentor.

I pel que fa als vehicles autoritzats, ho són les persones residents, els visitants dels residents, vehicles que transportin persones amb mobilitat reduïda, serveis sanitaris i d’emergència i taxis. Els vehicles que compleixin amb els requisits per a poder circular per la zona restringida hauran de demanar l’acreditació corresponent amb una antelació mínima de tres dies hàbils al correu electrònic formentor@dgt.es.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button