FormentorMunicipi

El resum de l’estiu a Formentor: cues quilomètriques, massificació i cotxes

Aquest estiu s’ha restringit per primera vegada fins al vespre l’accés a Formentor en cotxe. Pels vehicles privats, l’accés s’ha limitat entre les 10 h i les 22.30h. Només hi han pogut tenir accés aquells autoritzats per la Direcció General de Tràfic (DGT). Com a alternativa, s’han ampliat els horaris del bus llançadera del TIB i s’hi ha pogut seguir accedint a peu o amb bicicleta.

Recordem que des del Moll ja es va restringir l’accés l’any passat, mentre que des de Formentor al Far fa quatre anys que s’apliquen restriccions.

Aquestes limitacions i noves mesures, però, vigents des del 23 de juny al 15 de setembre, han estat sinònim de col·lapse i massificació.

Les xarxes socials s’han omplert d’imatges de denúncia, mostrant les cues, embossos i aglomeracions per accedir al Far. I és que, la qüestió de les restriccions ha fet brotar la polèmica entre els residents. Molts han acabat la paciència en veure que els illencs no poden gaudir de la seva illa, mentre que se segueix sense posar límits a la massificació turística.

Imatge treta d’Internet
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button