Cala Sant VicençMunicipi

Cala Sant Vicenç acollirà un servei de salvament marítim

Després de dos anys de tramitació, l'Ajuntament de Pollença obtindrà la concessió de Costes per reconvertir el varador de Cala Clara

Demarcació de Costes ha de concedir a l’Ajuntament de Pollença l’autorització per reconvertir l’antiga caseta de Cala Clara en una base d’emergència marítima. El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ens ha explicat que es tracta d’una petició per part de l’antic consistori que se’ls ha de concedir ara, dos anys després.

Cifre, comenta que el projecte implica obres i en tot cas, es duran a terme a l’hivern. Ara, explica, “abans de començar a actuar estem a l’espera de la resposta definitiva de Costes. Una vegada tenguem la concessió definitiva començarem a demanar pressuposts, fer la licitació i executar el projecte que vam presentar”.

Per tant, en un futur, aquesta zona de Cala Clara es convertirà en el primer lloc d’emergència marítima capaç d’intervenir amb rapidesa en cas d’emergència a la costa de Tramuntana. Tot el que abarca des de Formentor fins a Sóller, on avui en dia no existeix cap servei d’aquestes característiques (principal motiu pel qual el consistori va presentar el projecte fa dos anys).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button