MunicipiSuccessos

Desallotgen una festa il·legal a una finca de Pollença

Les autoritats han rebut diversos avisos dels veïns sobre la reunió en una propietat del municipi

Aquesta matinada s’ha intervengut per posar fi a una festa il·legal a Pollença. Concretament a una finca situada al camí de Llenaire, més popularment conegut pel camí de Ca’l Xino. La Policia Municipal s’ha dirigit al lloc dels fets avisats pels veïns de la zona, que es queixaven del constant renou.

Després de la negativa dels participants a identificar-se i no permetre l’entrada, la Policia Local ha fet vigilància a l’exterior des de les 3 de la matinada, fins que han començat a sortir ben entrat el dia. En veure tanta gent, la Policia Local ha sol·licitat reforç de la Guàrdia Civil. A hores d’ara, duen unes 40 identificacions, segons ens ha pogut explicar la Policia municipal. A més, ens han dit que tots els participants de la festa són nacionals i la finca és llogada.

Totes les persones identificades seran sancionades. Recordeu que les trobades nocturnes no estan permeses a Mallorca d’01.00 a 06.00 de la matinada. Repassau-les a continuació:

Mostra més

Articles relacionats

2 comentaris

  1. Mi más sincera enhorabuena a la labor de los Policías Locales y a la colaboración de la Guardia Civil por su impagable esfuerzo en aras de prevenir y castigar estas situaciones tan incívicas. Bravo por todos ellos y muchos ánimos!!! Somos muchos los que de verdad valoramos vuestro trabajo

Back to top button