MunicipiTurisme

Alta demanda d’habitatges turístics a Mallorca per aquest estiu

Les reserves arriben a una mitjana del 83% amb previsions d'increment fins al 91% a l'agost

A les portes de la temporada d’estiu, i segons les reserves registrades fins ara per Homerti, l’agència líder de lloguer d’allotjaments vacacionals a Espanya, es preveu que l’ocupació dels habitatges turístics a Mallorca arribi a una mitjana del 83%. Les reserves confirmades per al mes de juny són del 71%, augmentant fins al 88% al juliol i arribant al 91% a l’agost. Aquestes dades podrien incrementar-se en les pròximes setmanes a causa de les reserves d’última hora.

La majoria de turistes són alemanys amb una estada mitjana de 7 dies. El perfil majoritari dels visitants que opten per llogar un habitatge turístic a Mallorca és alemany, seguit per anglesos i francesos. Segons les dades de Homerti, un 66% de les reserves són per grups o famílies sense nins, mentre que un 34% són famílies amb menors. La mitjana d’adults per reserva és de 4 persones. L’estada mitjana dels turistes que lloguen un habitatge turístic a Mallorca és de 7 dies i el tipus d’allotjament més sol·licitat són cases privades amb piscina.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button