Municipi

La retransmissió de la cursa, amb els mitjans més innovadors

Una retransmissió que s'ha fet per primera vegada amb tecnologia 5G

L’equip de Balearslive ha sigut l’encarregat de la retransmissió de l’streaming en directe de la cursa per a IB3.

I la realització d’aquesta gravació s’ha portat a terme amb els mitjans disponibles més innovadors: per primera vegada s’ha fet la retransmissió amb els mitjans inalàmbrics i de 5G dels que disposa l’empresa pollencina i associada a aquest mitjà; Balearslive.

Podeu trobar la gravació de la Mitja Marató a aquest enllaç.

Balearslive, el servei d’streaming que ens connecta amb els esdeveniments de Pollença

Com en la realització de les festes més importants per al municipi de Pollença, com són el Pi de Sant Antoni, la Patrona, o el davallament i les àguiles, Balearslive s’encarrega de retransmetre amb la millor qualitat de realització i el seu equip de professionals aquests esdeveniments tan sentits.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button