Municipi

Circart presenta “Hola!” a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença

L'espectacle tendrà lloc el 25 de febrer a les 12 hores al Port de Pollença

El prestigiós Circart arriba a Pollença el proper dia 25 de febrer per oferir una experiència única a tots els amants del circ i l’art escènic. A partir de les 12 hores, la Plaça Miquel Capllonch es convertirà en l’escenari principal d’un espectacle titulat “Hola!”, de l’escola Circ Noar.

“Hola!” narra la història de tres amics que, a través del circ, exploren les seves diferents realitats i formes d’interacció, tot mentre celebren l’amistat en la seva forma més pura i lliure. Aquesta obra combina malabars, acrobàcies aèries, equilibris, monocicles i altres habilitats circenses, oferint així una experiència completa i diferent per a tota la família.

Una proposta que convida al públic a deixar-se endur per la màgia del circ i a viure una jornada divertida i que promet sorprendre i emocionar a grans i petits.


Carla Fontés és una talentosa acròbata aèria i formadora de circ, destacada tant a nivell nacional com internacional. Nascuda al Brasil, es va formar en la prestigiosa Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro i en l’Escola de Música Vila-Llops. Carla ha treballat incansablement per a perfeccionar el seu art i compartir els seus coneixements amb les noves generacions d’artistes circenses. Actualment, s’exerceix com a formadora de circ en l’Escola de Circ NOAR, on inspira i guia a joves talents. A més, és co-fundadora del Circ Bover i ha participat en projectes innovadors al costat de destacades agrupacions com La Fura dels Baus, Circ Cric i Comediants.

Amb el seu enfocament innovador i la seva passió per l’art circense, continua captivant al públic amb la seva gràcia, destresa i habilitats aèries úniques. El seu impacte en el món del circ és innegable.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button