CulturaMunicipiPollença

Magí Garcías Frau dirigeix un concert solidari al Museu Dionís Bennàssar

L'esdeveniment tendrà lloc el dia 24 de febrer a les 12 hores al mateix museu

El proper dissabte dia 24 de febrer, el pianista Magí Garcías Frau estarà al capdavant d’un concert solidari en suport a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

En aquest esdeveniment, joves talents delectaran al públic amb una selecció de música clàssica, acompanyats per les obres de Dionís Bennàssar. El concert es farà al mateix Museu de Dionís Bennàssar a les 12 hores, per la qual cosa tancarà les seves portes al públic a les 11:30 hores per a donar lloc a aquesta emotiva celebració musical.

Les entrades tenen un cost de 10 € i tots els beneficis obtinguts seran destinats a la Fundación Josep Carreras contra la Leucemia.

Abans de donar principi al concert, es durà a terme una breu presentació sobre la història de Catalina Vicens, dona de Dionís Bennàssar, i la seva estreta relació amb la música, el jazz i el cinema.


Magí Garcías Frau és un eclèctic pianista nascut a Palma que ha deixat una gran empremta en l’escena musical internacional. Amb una carrera que l’ha portat a actuar en països com Alemanya, França, Itàlia, Suècia, Àustria i Polònia, Garcías s’ha guanyat el respecte del món de la música clàssica amb la seva versatilitat i talent extraordinari. Amb tres àlbums publicats, el seu perfil polifacètic combina el món de la música de cambra amb la improvisació i la composició.

A través dels anys, Garcías ha acumulat diversos premis internacionals, incloent-hi el primer premi al Concurs Steinway Förderpreis a Nürnberg, el segon premi al Concurso Internacional de les Corts a Barcelona, el Diploma di Merito al Concorso Internazionale Pianistico Maria Giubilei, i el premi Ravel al 13è San Daniele Piano Meeting, entre altres. L’any 2017, va fundar el Duo Sosnowska-Garcías amb la violoncel·lista Zuzanna Sosnowska, un conjunt de música de cambra jove i apassionat amb diversos premis i experiència en festivals internacionals.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button