EsportsEu MollMunicipi

Joaquín Cotoner Goyeneche, el nou president del Reial Club Nàutic Port de Pollença

Joaquín Cotoner Goyeneche, d’origen peruà i amb una destacada trajectòria professional com a advocat, ha estat elegit com el nou president del Reial Club Nàutic Port de Pollença. Aquesta elecció es produeix després de la finalització del mandat de Mateu Dupuy, qui ha ocupat el càrrec durant els últims quatre anys.

La candidatura de Cotoner Goyeneche va ser l’única que va complir amb tots els requisits per a participar en les eleccions del club, les quals van transcórrer sense contratemps i en un ambient de cordialitat.

A més de la seva experiència com a advocat, Cotoner Goyeneche ha exercit funcions com a senador i diputat autonòmic, la qual cosa li confereix un ampli bagatge en l’àmbit de la gestió i la direcció.

La nova junta directiva del RCNPP estarà conformada per destacades personalitats, els qui acompanyaran al president en la direcció i administració del club. Entre els membres de la junta es troben Gabriel Sastre Vives com a vicepresident primer, Margarita Villalonga Vicens com a vicepresidenta segona, i Craig Williamson com a tresorer, entre altres.

Amb aquest nou equip directiu, el RCNPP es prepara per a afrontar els reptes i projectes futurs, continuant la seva labor en pro del foment de la nàutica i el desenvolupament d’activitats esportives i recreatives en la zona.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button