EsportsEu MollMunicipiPollença

Cap de setmana profitós per als clubs Pollença i Port Futbol i el Bàsquet Colonya Pollença 

Resultats esportius dels dies 9, 10 i 11 de febrer

Pollença i Port Futbol Club

L’equip femení va protagonitzar una contundent victòria en el seu últim enfrontament a Artà, consolidant-se com un dels equips referents de la lliga. El partit, disputat en el camp dels Camps Ses Pessqueres, va ser un domini total de les nostres jugadores des del xiulet inicial, deixant poca oportunitat per a la resposta local. La golejada va ser un espectacle per als aficionats, amb un resultat final de 0-6 a favor del nostre equip. Els gols van arribar de manera diversificada i constant, amb Bianca obrint el marcador al minut 7, seguida per Maria al 10′. Delfi va afegir un altre gol abans del descans al minut 38, i a la segona part Luisa, Delfi de nou i Cristina van completar la llista de golejadors als minuts 48, 56 i 81, respectivament.

D’altra banda, la jornada 20 de Primera Regional va deixar un empat a casa, al Camp Albercuix, amb un resultat final de 1-1 davant el C.D. S’Horta. En un partit renyit i competitiu, el gol del nostre equip va arribar al minut 77 per obra de Pandy, que va mantenir les esperances fins al final.

Finalment, en el partit femení de Futbol 7, tant l’equip local com l’equip rival del CE Manacor van ser distingits amb un reconeixement especial per part de l’àrbitre: la targeta blanca. Aquest gest simbolitza els valors de bon comportament, respecte i esportivitat que els equips mantenen tant dins com fora del camp, demostrant el compromís amb l’ètica esportiva i el respecte als rivals.

Club Bàsquet Colonya Pollença 

En una jornada intensa i plena d’emocions al món del bàsquet juvenil, els equips de diferents categories del club van enfrontar-se a rivals dures amb resultats diversos.

L’equip Cadet Masculí – Amador Pintura i Decoració va protagonitzar un enfrontament ajustat contra el Club Bàsquet Santa Maria, amb un marcador final de 65-60 a favor dels visitants. Tot i les adversitats, els jugadors van lluitar amb determinació fins al final.

Per altra banda, l’equip Júnior Masculí Interilles IB-Red va enfrontar-se al CB Binissalem, patint una derrota amb un resultat de 68-84. Malgrat les baixes de jugadors, l’equip va oferir una actuació encomiable.

En el partit entre l’Infantil Masculí Especial – Jar-Dins i el Club Bàsquet Consell, els visitants es van endur la victòria amb un marcador final de 62-77, deixant els locals amb una sensació d’incompliment.

Els Júnior Masculí Preferent – Mik International Group van veure’s superats al seu propi terreny pel Sant Francesc Llops Basquet, amb un resultat final de 47-56. La manca de coordinació i connexió dels jugadors va ser un factor determinant en la derrota.

D’altra banda, l’equip d’Infantil Femení Promoció – La Penya va aconseguir una victòria ajustada contra el Bàsquet Manacor, amb un marcador de 53-58, demostrant la seva tenacitat i competitivitat.

Finalment, els Júnior Masculí Promoció – Mik International Group van patir una derrota decebedora en la seva visita al Club de Bàsquet Nord, amb un resultat de 72-71, amb un triple en l’últim segon de la pròrroga que va decantar la balança a favor dels amfitrions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button