CulturaMunicipi

El grup de rock català Sau preveu la gravació d’una pel·lícula sobre la seva història musical

Coincidint amb el seu 25è aniversari, s'estrena també la seva nova cançó "Nous poemes i velles promeses"

El grup de rock català Sau protagonitzarà una pel·lícula que promet capturar l’essència de la seva llegenda musical. Aquesta, dirigida per Elisabet Terri, es titularà “Els de Sau” i traslladarà els espectadors a través del temps i l’espai, ja que es gravarà a localitzacions com les terres d’Osona o les vessants escoceses.

Es tracta d’una coproducció catalana i andorrana, però la pel·lícula serà íntegrament en català. Actualment, es troba en fase de finançament, i es preveu que la producció comenci a prendre forma a finals d’any amb un recull d’actors com Pol Monen (Pep Sala), Guim Puig (Carles Sabater) i Guillermo Lasheras (Joan Capdevila).

La trama de la pel·lícula es basa als orígens del grup el 1986, explorant la relació entre els fundadors Pep Sala i Carles Sabater. Un història que culminarà amb el gir dramàtic del 1999, amb la inesperada mort de Carles Sabater després d’un concert a Vilafranca del Penedès.

A més, coincidint amb l’anunci de la pel·lícula i el 25è aniversari de la mort de Carles Sabater la propera setmana, Sau30 sorprendrà als fans amb una nova cançó titulada “Nous poemes i velles promeses”. Escrita per Pep Sala com a homenatge als anys compartits amb Sabater, la cançó promet ser un recordatori emotiu del llegat musical de Sau.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button