MeteorologiaMunicipiSuccessos

El fort vent tomba un arbre de grans dimensions a Gotmar

Les previsions de risc meteorològic continuaran durant tota la setmana

Aquests darrers dies s’ha notat el canvi de temperatures i condicions meteorològiques. El fred ha arribat a l’illa i el vent ha causat ja alguns desperfectes.

A Gotmar, ahir horabaixa al voltant de les 19:00 hores, els bombers varen haver d’assistir a la caiguda d’un gran pi que havia impactat a terra. El tràfic va quedar tancat, ja que el pas era inviable. Malgrat això i per sort, no s’han vist incidents ni ha afectat cap persona o vehicle.

El que queda de setmana, continuarà així, sobretot, a la zona Nord i Nord-est de Mallorca. Divendres pujaran una mica les temperatures, per tornar a baixar durant el cap de setmana.

Per avui, les temperatures oscil·laran entre el 12 i 18 graus, que aniran pujant al llarg del dia. El vent del nord pegarà amb una força d’entre 50 a 70 km/h, el que provocarà ones de 4 a 6 metres d’altura significativa i amb una màxima onada de 9 a 11 metres. Es demana precaució per la gravetat que podria suposar el temporal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button