MunicipiPollença

La ocupació de la via pública impedeix el pas d’una ambulància

Com ja denuncia fa uns dies Alternativa per Pollença a les seves xarxes socials, una ambulància no pogué accedir a un domicili per no poder passar pels vials públics dels voltants de la Plaça. Aquests estàn ocupats en la seva majoria per les taules i cadires de les terrasses dels restaurants.

Si bé els negocis paguen la seva contribució per poder ocupar la via pública, fer vida als carrers de Pollença arriba a ser moltes vegades complexe pels veïnats degut a l’abundant nombre de taules i cadires que obstrueixen el pas. Així, des d’Alternativa apunten a que s’hauria de limitar aquesta ocupació per tal de mantenir un ordre racional dels espais públics i incloure un pla de mobilitat que eviti situacions com aquesta.

De fet, un pla de mobilitat esdevé vital en situacions d’emergència com els incendis. Facilitar l’accés i tenir previstal’actuació en aquest tipus de casos és vital a un poble com Pollença, on alguns carrers acaben sent de per sí estrets i no és fàcil circular-hi

Foto: Xarxes socials d’Alternativa per Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button