Municipi

‘U Teu Festival’, un simulacre pels més petits

Aquesta nova generació de joves Moros i Cristians ja sabràn el que és el l’aferrissada lluita del dia de La Patrona. El dia 28 tingueren el seu particular simulacre del simulacre.

Amb la recuperació de la festa anteriorment anomenada ‘Dragut Festival’, enguany amb el nom ‘U Teu Festival’, els nins i nines de Pollença van passar un capvespre de bauxa.

A més, amb vàries particularitats: ells mateixos es feren els elements amb els que fer la festa a partir de cartró i plàstics reciclats. A més, en aquest combat hi havia la introducció de dos elements: les naus amb les que arribaren els pirates i la representació del poble de Pollença.

L’objectiu d’uns i altres era aleshores destruïr respectives posicions atacant els vaixells els cristians, i les cases els pirates.

Un simulacre diferent, igualitari tant per nins com per nines, amb materials reciclats i pres amb moltes ganes per els menuts.

A més a més, el col·lectiu Cap de Fibló entretengué els nins després de la batalla amb actuacions de circ alhora que els artistes locals que veureu al cartell hi posaren ritme amb actuacions musicals i artesans i altres interessats exposaren els seus productes a la venda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button