Municipi

Iniciada una campanya per a castigar els que no recullin els excrements dels seus animals a la via pública

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença dona principi a una campanya de conscienciació per recordar a tots els propietaris de cans el seu deure de recollir els excrements de la via pública.

Segons han anunciat en un comunicat publicat a les xarxes socials municipals, amb aquesta campanya de sensibilització es vol extremar el control, especialment, de les conductes incíviques relacionades amb els que no recullen les deposicions dels seus animals, una mesura irrespectuosa amb la resta d’usuaris i que a més a més ofereix una mala imatge del poble.

En aquest sentit, comprovada la manca de conscienciació de molts propietaris de cans i sent aquest tema un dels assumptes que provoca més queixes per part dels veïnats, es recorda que l’Ordenança d’animals de companyia, concretament l’article 4, apartat segon, estableix que “el posseïdor d’un animal està obligat a adoptar les mesures necessàries per impedir que s’embrutin les vies i espais públics de les zones urbanes, per això han de recollir els excrements que els animals dipositin a les voravies, vies i espais públics”.

La multa per aquest tipus de comportaments està tipificada com a infracció a l’Ordenança d’animals i és de 300 euros.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button