MunicipiPollença

Finalment, es segueix endavant amb les Quintades 2023!

L'organització ha decidit que es posaràn a l'abast les mesures necessàries per pal·liar els efectes de la pluja, si escau

Després que el dia d’ahir es comunicàs que s’ajornaven les quintades per la previsió meteorològica de dissabte, on es preveu un dia plujós, finalment i després de noves deliberacions, el nou comunicat oficial és el següent:

Bon dia a tots/es! Un cop reunits els responsables municipals i els representants dels establiments que han d’acollir els dinars de les quintades s’ha arribat al consens que les Quintades se celebraran, tal com estava previst, aquest dissabte, dia 13 de maig. L’Ajuntament posarà a l’abast tot l’equipament i logística necessària per pal·liar amb els possibles impediments en cas de pluja.

Els responsables dels establiments comunicaran a cada quintada com es desenvoluparà el dinar.

La programació de la jornada continuarà sent la mateixa, mateixos horaris i ubicacions. I la festa posterior es farà a l’envelat que es posarà a disposició a Can Conill.

Mateu Soler, regidor

Potser degut a que hi havia pollencins que viuen fora del municipi i havien comprat bitllets així com d’altres que s’ho tenien organitzat, a part de la planificació prèvia ja existent i el compromís de tots els organitzadors de dur a terme les mesures necessàries per a solventar els possibles problemes que la pluja pugui causar, han sigut els motius per a que finalment es procedeixi segons l’establert.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button