CulturaMunicipiPollença

El dia de les Quintades 2023 s’ajorna una setmana a causa de les previsions meteorològiques que apunten a un dissabte plujós a Pollença

La celebració de les quintades s'ha ajornat al pròxim dissabte, 20 de maig, per culpa de la previsió de pluges per aquest cap de setmana. En cas que algun participant no hi pugui assistir podrà sol·licitar el retorn de l'import del dinar

Avui s’ha dut a terme una reunió amb els bars i organitzadors de la diada amb l’objectiu de posar damunt la taula diverses alternatives per fer front a la previsió de pluja d’aquest dissabte, el dia previst per celebrar aquesta trobada que ja comptava amb més de 1.800 persones apuntades. Després d’això, l’Ajuntament de Pollença ha comunicat que la decisió votada per unanimitat ha estat curar-se en salut i ajornar la festa al pròxim dissabte, dia 20 de maig. Segons s’ha informat es deu a un tema de logística i sobretot a la impossibilitat de traslladar-ho tot a una segona localització en cas de pluja.

Aquelles persones que vulguin la devolució dels diners del dinar ho podran fer presencialment al bar on s’havien apuntat.  

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button