Municipi

La festa 'Auténtika Mallorca' farà un event 'Glow Party' portant a una Dj TOP!

La Dj porta anys estant al cim mundial de la música electrònica, dia 8 de Juliol puntxara a la zona nord

‘Balearslive’, de la mà de ‘Som Pollença’, vos presenta la ‘Glow Party’, una festa exclusiva que es farà a la zona nord de Mallorca. El lloc concret de l’event es manté encara en secret. El que si que us podem avançar és que l’artista convidada és la Dj Olga Ryazanova aka. Dj.ZANOVA!

Zanova Dj és una presència a l’escena mundial de la música elctrònica, estant catalogada dintre del top 100 de Dj’s i productors de música electrònica.

La Dj arribà a estar el número #19 del top ranking mundial per la famosa revista de l’escena punxadiscs DjaneMagazine. I és tan coneguda com per arribar a tenir ni més ni manco que 2,5 Milions de Followers a Tik Tok i més de 254.000 a instagram… Quasi res!

L’objectiu de la promoció de festes ‘Autèntika Mallorca’ amb aquest event i els seguents és posar en valor les artistes femenines en l’escena de la música en general i de l’electrònica en particular.

L’event s’anava a dur a terme a Pollença, concretament a ca’n escarrintxo, però per motius de duplicitat per coincidir amb la ‘festa marinera’ de Pollença es farà finalment a una altre ubicació, que us contarem més endavant!

A continuació teniu una mostra del que és Zanova Dj!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button