FormentorMunicipi

La Immobiliària Formentor respon a les publicacions sobre els residus de les obres de l’hotel

La propietat lamenta veure's obligada a optar per traslladar les terres a una pedrera

La Immobiliària Formentor, S.A.O. llança un comunicat com a resposta a les informacions publicades el passat cap de setmana en diversos mitjans de comunicació.

En aquest, explica que “els residus emmagatzemats en les parcel·les de la propietat són restes dels treballs d’excavació de l’hotel i, per tant, desmenteix rotundament que siguin enderrocs de l’obra tal com han reflectit alguns dels mitjans de comunicació en els seus articles”.

Durant els darrers mesos, s’han cercat diferents alternatives per a la reutilització de les excavacions generades en les obres de l’hotel Formentor per haver trasllat els residus a una pedrera, cosa que comporta un impacte mediambiental molt major que el seu reaprofitament. Fet que a més està emparat per la Llei 8/2019 de Residus i Sòls contaminats de les Illes Balears.

Tenint en compte que les terres de l’excavació són aptes per a la seva reutilització, l’Ajuntament de Pollença va traslladar a la propietat la possibilitat de convertir la terra de les excavacions en recursos per al municipi aplicant una mesura d’econòmica circular. Malgrat això, la propietat lamenta veure’s obligada finalment, a optar per traslladar les terres a una pedrera, sent aquesta l’opció amb més impacte mediambiental, i havent pogut ser reutilitzades en un projecte beneficiós per al municipi de Pollença.

Finalment Immobiliària Formentor reitera el seu compromís amb el compliment del projecte de reforma de l’Hotel Formentor, destinat a convertir-se en un motor econòmic per a l’illa amb l’arribada d’una cadena de turisme de luxe i qualitat de renom internacional com és Four Seasons, i amb la creació de més de 470 llocs de treball.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button