CulturaMunicipi

Els gravats d’Edicions Maior s’exposaran a la Galeria Maior de Pollença

L'exhibició comptarà amb unes 90 obres de les 330 que es realitzaren dins aquest taller

L’any 1991, la Galeria Maior de Pollença, sota la direcció de Jero Martínez i l’artista Amador Magraner, es proposaren crear un taller gràfic per produir obra amb artistes convidats a les estades o residències. El projecte continuà durant 25 anys i passaren nombrosos artistes de talla internacional i nacional.

Enguany, del 2 abril al 18 juny, es presenta una ambiciosa exposició a l’Església del Convent de Sant Domingo de Pollença de la mà del Museu de Pollença i del seu Ajuntament, per tal de mostrar les obres de 21 homes i dones de renom al món de l’art i, especialment, del gravat. Els quals experimentaren al taller de les Edicions Maior.

L’exhibició comptarà amb unes 90 obres de les 330 que es realitzaren dins aquest taller. Algunes, de gran format i amb gran varietat de tècniques. A més, es presentarà un catàleg amb el conjunt exposat i altres que completen les sèries creades pels 21 artistes: Amador, A.R. Penck, Charo Pradas, Darío Urzay, Eva Lootz, Helge Leiberg, Joan Bennàssar, Joan March, Joël Leick, José Manuel Broto, José Morea, José Pedro Croft, Jürgen Partenheimer, Miquel Àngel Campano, Mònica Fuster / Nicholas Woods, Patxi Echeverría, Pep Llambías, Susana Solano, Susy Gómez, Xavier Grau, Xisco Mensua.

Per altra banda, remarcar que durant el mateix període expositiu es realitzaran alguns tallers al mateix espai pels estudiants i professionals de l’art, i conferències per aprofundir en el gravat; amb especialistes com Perico Simón.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button