EsportsMunicipi

Incertesa sobre la realització de la Cursa Tomir

L'organització té previst un canvi de recorregut per si no es pogués anar pel Camí Vell de Lluc

L’organització de la Cursa Tomir compartia fa dos dies el següent missatge a les xarxes socials: “Recordar-vos que queden menys de 100 places per les dues curses, així que no badeu”. Les inscripcions d’aquesta 22a edició es varen obrir fa tan sols una setmana i pràcticament ja s’han fet totes les sol·licituds.

La cursa està prevista per diumenge 26 de març, encara que existeix preocupació per part dels participants i aficionats a la muntanya per si, finalment, es podrà dur a terme l’acte. Les activitats esportives estan prohibides per part del Govern, a conseqüència dels efectes de la borrasca Juliette. Les carreteres i molts camins, com ara el camí Vell de Lluc per on passa la cursa, es troben en molt males condicions.

No obstant això, la Secció de Muntanya del Club Pollença, que està al capdavant de la Cursa Tomir, ens ha explicat el següent per tal de calmar aquesta incertesa:

“Per part nostra, la cursa segueix endavant. Com a mesura preventiva vàrem sol·licitar un recorregut alternatiu que, a priori, no presenta problemes i que s’aplicaria sinó es pogués anar pel Camí Vell de Lluc”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button