MunicipiSuccessos

Un mort i set ferits a causa d’un greu xoc a la MA-2200

Tot apunta que un dels vehicles ha invadit el carril de l'altre, però els fets s'investigaran

Fa escasses hores, un greu accident ha provocat la mort d’una persona i ha causat lesions a vàries més. L’incident ha tengut lloc a la carretera que transita des de Pollença fins al Port de Pollença (Ma-2200). El xoc s’ha produït entre un autobús del Transport de les Illes Balears (TIB) i un cotxe, i la gravetat ha implicat la presència dels Bombers de Mallorca, la Guarda Civil i la Policia Local.

Segons s’ha explicat, al vehicle petit hi viatjaven tres persones, una de les quals ha mort al moment de l’accident. Els acompanyants es troben en estat greu, així com quatre persones més que es trobaven a l’autocar. Tot apunta que un dels vehicles ha invadit el carril de l’altre, però les investigacions revelaran exactament el succeït.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button