Municipi

Disfresses fàcils i econòmiques per fer a casa

7 opcions per si arribes tard a preparar-te per la festa de Pollença

Encara no tens disfressa per a la festa de carnaval? No t’atabalis!
És molt fàcil crear la teva disfressa a casa i de manera econòmica. A més, resultarà una activitat divertidíssima per a fer amb família. Hi ha milers de temàtiques: personatges de cine, dibuixos de televisió, caràcters famosos o representatius, animals, videojocs, temàtiques d’anys o estils…

LLADRE
Una camiseta blanca y negra, calçons negres i… casi llest! Afegeix un capell o passamuntanyes negre i una bossa negra amb bitllets de paper i un símbol de € dibuixat.

VAQUER
No hi ha festa sense un vaquer i una vaquera. És molt fàcil i tot ho tenim quasi tot a casa. Una camisa de quadres o colorida, uns texans, unes botes… I l’únic que hem de comprar és un barret i una bandana; la pistola és opcional. Abans de comprar, demana al teu voltant, ja que el més probable és que algú tengui aquests accessoris d’altres anys.

ESQUELET
Simple i divertit alhora. Tota la roba negra i la cara pintada de calavera: completament blanca amb unes taques negres als ulls, el nas i els pòmuls. Serà suficient perquè tothom sàpiga de què vas vestit. Encara que les divertides calaveres mexicanes també són bona opció…

ESTIL HIPPIE O ROCKER
Uns clàssics que tampoc falten a les festes de carnaval. Per al primer, un vestit o una brusa de flors amb texans. Botes i accessoris a gust del consumidor/a, com poden ser ulleres, bandes als cabells, collars… Pensa amb els colors i les formes… Un poc d’horror vacui anirà bé! Però si prefereixes la segona opció, quasi que tot el contrari… Roba fosca (pot ser amb dibuixos o tipografies grans), un tupè i algunes polseres amb punxes o guants sense dits. El maquillatge pot ser realment divers i original, investiga quins són els teus rockers preferits per imitar-los.

ANYS 80
Aquesta opció permet molta llibertat. Des de personatges televisius, fins a tendències que es duien durant l’època. Pots convertir-te en Madonna, John Travolta a Pulp Fiction o una superfitness típica.

FADA
Si el que t’agraden són els contes i la màgia, agafa un vestit o un tutú amb camiseta i fes una corona de flors amb papers o teles de colors. Hi ha infinitud d’opcions i només hauràs de comprar unes ales.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button