Municipi

Entrevista a Catalina Florit, dramaturga del projecte ‘Literactua del Silenci’

Les tres peces teatrals es representaran a Pollença entre febrer i abril

Què passa si s’uneixen la literatura, l’actuació i el silenci? Literactua del Silenci és el resultat de l’experimentació que alberga aquestes tres disciplines. La iniciativa sorgeix d’una col·laboració entre el Festival de la Paraula -organitzat per Produccions de Ferro– i la Fundació Mallorca Literària. Amb l’objectiu de promocionar les dramatúrgies escrites a les nostres illes. D’entre les quals s’han triat les obres 39 graus a l’ombra, d’Antònia VicensHe jugat entre llops, de Gabriel Janer Manila i Les fures, de Llorenç Villalonga.

Catalina Florit, Jaume Miró i Aina de Cos són els dramaturgs i directors de les adaptacions, a més de ser tres autors illencs amb una gran trajectòria escenogràfica. Aquests, acompanyats dels intèrprets Agnès Llobet, Caterina Alorda i Joan Toni Sunyer, trepitjaran Pollença entre febrer i abril per captivar els nostres sentits.

Les representacions es faran al Club Pollença i les entrades es poden adquirir clicant aquí (https://www.4tickets.es/deferro/public/janto/). Els preus de cada escenificació és de 12 € i l’abonament que inclou les tres funcions, de 10 €.

  • Diumenge 19 de Febrer de 2023 20:00 h al Convent de Sant Domingo – 39º A L’OMBRA
  • Diumenge 12 de Març de 2023 20:00 h al Club Pollença – ENTRE LLOPS
  • Diumenge 02 d’Abril de 2023 20:00 h al Club Pollença – LES FURES

Per conéixer un poc més a fons el projecte, hem parlat amb Catalina Florit, dramaturga del projecte i directora de l’obra 39º a l’ombra

Ens podries explicar un poc més d’on sorgeix aquesta idea? I quin és l’objectiu del projecte?

Què significa “Vides amagades en l’entorn de la indústria turística”? I per què s’han triat aquestes tres obres exactament?

Es preveu ampliar la iniciativa amb altres obres?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button