EsportsMunicipi

El Club Bàdminton Pollença continua avançant amb bon peu

El pròxim escolar serà la vuitena ronda i es disputarà al Pavelló de Pollença el 18 de març

El Club Bàdminton Pollença va tenir un dissabte molt actiu aquesta setmana passada. Al matí, ben d’hora, estaven a Palma preparats per disputar el Campionat Escolar en la seva sisena edició. Les locals varen fer un gran paper a sub 11. Nicol en la seva primera participació va guanyar tots els partits i els seus primers 120 punts a la classificació general. Per la seva part, Tomeu tan sols va perdre un partit, el que li atorgà 105 punts en aquesta setena ronda dels escolars.

Quant als sub 13, l’Alcudienca Sandra va caure davant la seva companya d’equip, la Pollencina Paula, però ambdues estan segona i tercera respectivament a la taula classificatòria i de continuar així podran disputar el Campionat de Balears Escolar que se celebrarà el mes de  juny (seu encara per confirmar).

A més, després de molt de temps, els jugadors varen rebre una classe magistral dels alumnes del TAFAD, dirigits per l’entrenador nivell III de Bàdminton, Alberto Fernandez. La classe va durar 3 hores i, malgrat el cansament del final, es va mantenir la il·lusió per haver gaudit d’un dia de bàdminton ben intens.

El pròxim escolar serà la vuitena ronda i es disputarà al Pavelló de Pollença el 18 de març. Abans, aquest 18 de febrer, es disputarà una de les proves més importants de l’any, per la qual ja han començat els preparatius:

“El Club espera que el nom de Pollença soni a totes parts de les illes com una bona organització i, sobretot, esperam triomfs pels nostres jugadors”.

Finalment, s’ha confirmat la data i el lloc pel campionat de Balears sub 11,15,19 i absolut, que es disputarà a Porto Cristo l’1 d’abril.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button