CulturaMunicipi

S’han publicat les bases d’inscripció pel concurs de carnaval

La Rua 2023 ja té dates: es celebrarà del 16 al 18 de febrer

Dijous 16 de febrer a les 17 hores tendrà lloc la Rua del Moll. Aquesta s’iniciarà a la plaça Miquel Capllonch i seguirà el següent itinerari fins a tornar a la mateixa plaça: carrer de l’Ecònom Torres – la plaça de l’Enginyer Roca – el carrer Joan XXIII – Roger de Flor – Llebeig i Mestral. Finalment, al punt de trobada es farà l’entrega de premis del concurs de disfresses i es podrà gaudir de la festa i l’animació infantil. A més, l’Associació de Veïns del Port de Pollença oferirà una xocolata amb coca a tots els que vagin disfressats.

El dissabte 18 de febrer és el dia de la Rua de Pollença. A les 17 hores començarà des de la plaça del Monument fins a la plaça Major. Passant per la via Pollentia, el carrer Alcúdia, la plaça Major, el carrer de Colón, carrers de Ramon Llull, de Tit Cittadini i de Pius XI. Per finalitzar, a la plaça Major es farà la festa a l’envelat, on s’entregaran els premis del Concurs de Disfresses.

Per participar als concursos, s’ha d’emplenar el següent formulari. El termini finalitza el 14 de febrer.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button