MunicipiOpinió

Els fertis durant el Pi han quedat a l’ombra de les polèmiques

Les acusacions pel fet d'aplicar saïm al pi són el tema central del dia

Durant la celebració del Pi de Sant Antoni d’ahir horabaixa, algunes persones varen resultar ferides entre els intents d’arribar al cim. No obstant això, avui al matí cap mitjà de comunicació ha parlat de quin és l’estat d’aquestes persones que sofriren caigudes i cops.

Les autoritats segueixen investigant els fets per poder proporcionar més informació dels afectats. Per ara, es sap que un dels al·lots es va rompre la tíbia. L’altre va ser enviat a casa després de l’atenció urgent al PAC. Els dos continuen en estat lleu.

Aquests fets han quedat clarament enconberts per la polèmica que s’ha creat entorn a “l’egoisme” del qual Podem Pollença parla al seu comunicat. “I és el que resulta més notori i evident, alguna/es persona/es que es deuen creure molt gracioses varen posar saïm a una part de la soca del Pi” perquè “varen decidir complicar i bàsicament impossibilitar un ascens normal fins a la coronació”. Alhora, l’Ajuntament de Pollença publicava un altre circular explicant el succeït ahir durant la celebració del tradicional Pi de Sant Antoni. Segons declaren, “varen ocórrer una sèrie de fets que varen dificultar la pujada i incrementar la perillositat de la festa”.

Captura del Facebook oficial de l’Ajuntament

D’aquests fets, els quals no es detallen exactament, es desentenen per complet. Però les xarxes socials estan plenes de comentaris que batallen si les acusacions que es feren ahir són certes o no. Duia saïm l’arbre que es va plantar a la Plaça Vella? Algú va veure realment com se li aplicava?

Des de Som Pollença hem intentat aclarir si s’havia posat o no el greix al tronc del pi. A hores d’ara, encara no ha estat possible trobar una prova evident de què això fos cert. Per tant, no podem corroborar l’acusació, ja que a les imatges de les gravacions no s’ha trobat cap indici del succeït. Així doncs, ens demanam es pot acusar sense tenir-ne proves?

Altres anys es parlava de “pixa de porc” o qualsevol classe d’aplicable relliscós.

Extracte del comunicat oficial de Podem Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button