EsportsMunicipi

La Challenge Mallorca torna a passar pel Mirador del Colomer

La cursa durarà cinc dies i arribarà a Pollença el 27 de gener

La XXXII edició de la Garden Hotels-Luxcom Challenge Ciclista Mallorca es celebrarà del 25 al 29 de gener. Una de les curses més importants a escala nacional, celebrada any rere any a la nostra illa. El recorregut compta amb cinc trofeus diferents, que es duran a terme en diversos municipis i dies.

Dimecres dia 25, el Trofeu Calvià, amb un recorregut de 150,1 km a Palmanova. Dijous 26, el Trofeu de Ses Salines fins a Alcúdia, de 158,6 km. Divendres 27, Trofeu Andratx-Mirador d’u Colomer (Pollença), amb un total de 160,9 km. Dissabte dia 28, Trofeu Serra de Tramuntana (Lloseta-Lloseta), de 155,5 km. Finalment, dia 29, el Trofeu Palma-Palma (141,3 km).

El desnivell màxim de la ruta que arriba al Mirador des Colomer serà de 3.094 m i el mínim de 2.937 m. Amb una altitud de 881 metres a la qual els corredors s’enfrontaran. La sortida es farà a les 11:50 h a la Plaça Espanya d’Andratx. Ens queda esperar uns dies per conèixer el o la guanyadora que es presentarà primer a Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button