Municipi

El Bar Can Toni celebra un berenar nadalenc per tots els seus clients

El local s'ha omplert aquest divendres per aquesta ja tradicional trobada on l'ingredient estrella és el pernil salat

El Bar Can Toni de Pollença ha celebrat aquest divendres el seu popular berenar, com cada any, per donar la benvinguda a Nadal i agrair als clients la seva confiança. Hi ha hagut molts d’assistents residents a la localitat, entre ells el batle del municipi, Andrés Nevado, o el regidor d’Urbanisme, Tomeu Cifre, i altres persones de fora poble com ara l’exbatle de Sa Pobla, Biel Ferragut. L’ingredient estrella d’aquest ja tradicional berenar ha estat el pernil salat, que s’ha acompanyat de pa amb oli i olives.

D’altra banda, cal recordar que aquesta trobada ja fa una vintena d’anys que se celebra. Jaume Provençal, el copropietari del bar -ho du amb el seu germà Toni-, ha explicat la història d’aquest esdeveniment: “Per Nadal sempre regalàvem alguna cosa als clients, fins que un any no teníem i vàrem decidir fer un berenar com a alternativa. Ara ja és típic”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button