Municipi

El 29 de juliol la cita és U concert de La Patrona

SAU30 i XANGUITO ens presentaran els seus nou discs a Can Escarrintxo

El pròxim 29 de juliol, tindrà lloc a Pollença U concert de La Patrona, una cita imperdible pels amants de la bona música i el bon rotllo. U concert organitzat per l’Ajuntament de Pollença i Som Pollença tendrà bandes mítiques com ‘Sau’, o els emergents ‘Xanguito‘.
L’obertura de portes es farà a les 20:00 hores i l’artista convidat Sa cabra que sopa serà l’encarregat d’iniciar la festa. Després el seguirà Xanguito amb el nou disc Eufòria, i a les 23:45 hores pujarà a l’escenari Sau30 que també presentarà nou disc ‘Mil i una nits i uns quants dies‘.

Sorteig
Per agrair als nostres seguidors, se sortejaran dues entrades cada dimarts al nostre Instagram fins que arribi la data del U concert. Els guanyadors s’anunciaran el següent dilluns, d’aquesta manera tendràs una setmana per participar-hi. Estigués atent perque avui començarà el primer sorteig, si vols saber les bases del concurs, visita el nostre perfil d’Instagram.

SAU va treure el seu darrer disc fa 24 anys. Però, la banda s’ha retrobat a l’estudi, amb ganes de tornar a sonar junts per compartir noves cançons. Ara, el grup actua sota el nom SAU30 i en el directe s’interpreten temes del nou disc, com el primer single, “Trossets de mi”, però tampoc hi falten clàssics i èxits de SAU.

Presentació del disc ‘Mil i una nits i uns quants dies‘ al Palau de la Musica a Barcelona 28/04/2022 ©Balearslive

Trossets d’art s’escampen per tot el disc i també per l’escenografia dels concerts de la gira. Una pintura per cada cançó i per la portada del disc, que són obra de l’artista i escultor contemporani ripollès Domènec Batalla. Una combinació artística que també s’aprecia a “Mil i una nits i uns quants dies”, en concert.

Xanguito ha revolucionat el panorama musical illenc portant la música festiva a un altre nivell. Equipats amb l’optimisme de les seves cançons, captiven a gent de totes les edats i es posicionen com un dels grups més escoltats de les Illes Balears.

Després d’una gira de dos anys on han demostrat la seva versatilitat enfront de la pandèmia —penjant el cartell de sold- out en pràcticament cada funció—, el grup torna amb un nou treball discogràfic: “EUFÒRIA”. Un disc pop amb una sofisticada base electrònica que consolida la nova etapa del grup.

Amb el bon rotllo per bandera i l’autenticitat que els caracteritza, Xanguito reprenen els escenaris en un espectacle explosiu i innovador. Les noves composicions, sumades als “hits” de la banda, s’avenen en una exhibició de coreografies i “gags” que persuadeixen al públic a formar part de l’espectacle. I és que aquesta sempre ha estat la filosofia de la banda: treure la música de la seva òrbita per elevar-la a un autèntic xou on avorrir-se és impossible.

No t’ho perdis i compra aqui la teva entrada!

balearslive
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button