MunicipiPolíticaUnio Mollera Pollencina

UMP compleix el pacte i Andrés Nevado agafarà la batlia el darrer any

Malgrat aquest canvi, la política a seguir no variarà

Ahir vespre es va confirmar que Andrés Nevado serà el pròxim batle de Pollença. L’assemblea d’Unió Mollera Pollencina (UMP), que va comptar amb la participació d’unes 17 persones, es va dur a terme per donar a conèixer la decisió a Tots per Pollença i PP.

L’acord que hi havia era el de prendre aquesta iniciativa durant el darrer any de legislatura, el qual s’ha dut a terme amb el respecte de tots els components de l’equip de govern i sense cap classe de polèmica. Encara s’ha de confirmar la data per realitzar el canvi, però el mateix Nevado ens ha explicat que no canviarà la política a seguir.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button