EsportsMunicipi

La Mallorca 312 arriba ben d’hora a la badia

En tan sols 10 minuts, els 8 mil ciclistes arribaven a Pollença

La cursa ciclista Mallorca 312 ha passat per Pollença avui a la matinada. Un total de vuit mil participants que han sortit de Platja de Muro i s’han dirigit al nostre municipi, passant per Alcúdia. Les sirenes policials alertaven ja a les 6:40 de l’arribada al començament de la badia, deu minuts després de la sortida.

Una onada de bicicletes que prest arribaria a travessar part de l’illa. No ha estat fins a les 7:15 quan la zona ha quedat totalment buida i s’han tornat a obrir les carreteres, donant pas als vehicles de motor. No obstant això, fins aquest vespre a les 21.00 hores, els corredors no rebran el reconeixement merescut per la superació de la meta de les tres distàncies: 312, 225 i 167 quilòmetres.

Aquesta duo-dècima edició ha superat la xifra de corredores respecte a les anteriors. A la cursa, a més, destaca la gran participació de dones, que arriba a les mil inscripcions. Ja que el cicloturisme, i sobretot el femení, està vivint els seus millors anys. Per altra banda, s’ha comptat amb la participació també d’exciclistes de totes les nacionalitats: Ivan Basso, Alberto Contador, Miguel Indurain, Sean Kelly, Joseba Beloki, Pedro Horrillo, Tony Rominger i Toni Tauler.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button