MunicipiPollença

Discòrdia pel nou cartell de la plaça Major

L'opinió del poble fa dos dies que ronda per les xarxes socials

Aquests darrers dies, les xarxes socials s’han vist immerses amb publicacions i comentaris a sobre de la nova obertura comercial de la plaça Major. La inauguració d’aquesta tenda i el cartell que aquesta ha instal·lat a la seva entrada, han estat el motiu de la discòrdia.

Les opinions són diverses, des dels que troben que: “Em pareix exagerat lo gran que és el cartell, ocupa una barbaritat. A més, el trob senzill i una horterada per ser a la plaça, negre i platejat….” fins als que creuen que “Els cartells d’aquest tipus de tenda són així, per molt que es queixin no el llevaran. A més, és una tenda encaixonada i necessiten un cartell gran perquè els vegin. Jo faria el mateix”.

Altres són més dubtoses: “Bàsicament, pens que és massa gran i es menja tota la fatxada. A mi no m’agrada, però no sé tampoc si se’ls hi podria obligar a posar-ne una altra cosa. Com a mínim, el logo comercial podria haver estat més petit”.

El que està clar és que tothom té un punt de vista quant al seu disgust o la seva conformitat amb la ruptura de l’estètica de l’emblemàtica plaça de Pollença i, en alguns casos, molt ben formada: “Tot comunica, i qui crida més fort no significa que el que diu sigui més coherent. De fet, pot fer allunyar a la part a qui vols atreure, com és aquest cas que a més d’evidenciar una desesperació per fer negoci per davant del concepte humanitari del poble, pot generar un major rebuig”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button