Municipi

Resultats esportius del cap de setmana

Partits convocats els dies 8, 9 i 10 d'abril

BÀDMINTON POLLENÇA

Després de l’èxit aconseguit a Pollença la setmana passada amb els campionats de Balears, aquesta setmana hem seguit amb els Campionats Escolars de Mallorca, celebrats al Germans Escales de Palma. Les alcudienques del CBPollença, Antia i Laia, varen fer un bon paper i, malgrat els mal partits molt durs varen posar en pràctica el que la nova entrenadora del ha començat a implementar al Club. Així, es situen a la taula classificatòria que dona accés a les finals que es celebraran el mes de juny.

Els pollencins Esteve i Caterina no varen poder participar aquesta jornada, però Caterina està pel moment classificada a les finals i Esteve segueix lluitant.

Dimarts es farà la master class d’en Lluis, entrenador d’una campiona de Espanya, i estam segurs de què ens guiarà a bon camí.


EU MOLL TENNIS

Segueix el Campionat de Mallorca per equips – COPA FTIB

  • Victòria per 3 a 0 de l’equip Benjamí Masculí contra el Club de Tennis Santa Ponsa. L’equip va ser format per Marc Lorente, Pau Ferrer i Hugo Cañviño.
  • Victòria per 1 a 2 de l’equip Infantil Femení contra el Club de Tennis Santa Maria. L’equip va ser format per Marina Rebassa i Ines Pastor.

BÀSQUET POLLENÇA

Aquests han estat els resultats dels partits celebrats:

  • Ciutat d’Inca – Premini Femení 2012
  • C.B. Sant Francesc Llops – Iniciació Mixte
  • Bàsquet Manacor – Premini Femení 2013
  • Sa Cabaneta – Premini Masculí 2013
  • 53 Mini Femení Preferent – C.B. Consell 44
  • 81 Mini Masculí Preferent – La Salle Palma 36
  • 11 Infantil Femení Preferent – C.B. Nord 61
  • 71 Júnior Masculí Preferent – Esporles B.C. 55
  • 62 B.C. Santanyí – Cadet Femení Preferent 33
  • 82 Cadet Masculí Preferent 2006 – C.B. Consell 57

FÚTBOL POLLENÇA AIDEB

Panord Rentacar Formentor – CE Búger 4-0

Jaume Xumet va ser el cap de partit amb tres gols. El Quart, de Joan Gutiérrez va ser el definitiu i la clara victòria per a l’equip.

Consulta la fixa tècnica ➜ https://www.aidebcompeticiones.com/f7-liga_21-22/partido/1585?fbclid=IwAR1RmHbSMPmKt8m32QpMgyiI1ohI_eHVOEJ0uvndo6dmMUadrt_gKN07xDs

Poblense Veterans – M Collins Marbres Cuixac 2-4 

L’equip local es troba en sisena posició de la lliga amb aquest partit guanyat. El darrer gol va arribar a l’últim minut.

Consulta la fixa tècnica ➜ https://www.aidebcompeticiones.com/f7-liga_21-22/partido/1581?fbclid=IwAR05XscrtYHfqOeyGo3_w3Ww1Li55HFrD9YDJ2An8RtSIZzwiA0HlNy3YT4

Bar La Bodeguita – Cuida Tu Cabello Bar Remendón 0-2

Partit sense massa historia, marcat per nombroses baixes per part dels dos equips. Victòria del contrincant.

Consulta la fixa tècnica ➜  https://www.aidebcompeticiones.com/f7-liga_21-22/partido/1591?fbclid=IwAR05rygSqv7wC2ateHXNfHzDNAm9wHqduk1axZyQj1hb0OGIU6k3s3TtqqU

La classificació actualitzada la podeu consultar fent clic aquí.  https://www.aidebcompeticiones.com/f7-liga_21-22/clasificacion


MALLORCA NORD JUDO

Guillem Jordà va assistir al Campionat d’Espanya Junior. Després de quedar campió de Balears i 2n de la fase sector (Millors de Catalunya, Valencia, Murcia i Balears), va perdre primera ronda i la repesca. No obstant, estam contents per la seva participació.


CLUB D’ESCACS

Aquests han estat els resultats del Gran Torneig de Truc celebrat el dissabte 9 d’abril:

  • 1rs: Kike Martín – Chispas
  • 2ns: Dani i Alberto Orejuela
  • 3rs i 4ts compartits: Bugerrons Pedro i Xisco – Emilio Bermúdez i Andrés Díaz

CORSARIS RUGBY

Dissabte es va enfrontar l’Eivissa RC i el Corsaris RFC a l’illa veinada. El partit tenia una clara desventatja, 11 Corsaris front a 16 eivissencs. No obstant això, es va disputar amb pressió i atac constant dels pollencins. El partit va finalitzar amb un 78-7 a favot de l’Eivissa RC, sent el darrer partit de la lliga de Corsaris RFC.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button