EsportsMunicipi

Arranca el campionat de Balears de Bàdminton

El Club Bàdminton Pollença desitja molta sort per als dies 2 i 3 d’abril a les persones inscrites

Una vegada tancats els termes d’inscripció, toca esperar el començament del Torneig de Bàdminton Autonòmic de Balears, el qual es podrà presenciar al Poliesportiu Municipal de Pollença el primer cap de setmana d’abril. Aquest és un esdeveniment amb una gran repercussió dins el món de l’esport i enguany, a més, es contarà amb la presència de l’equip Pitius, que va quedar subcampió d’Espanya el darrer any.

Es realitzaran en total més de 800 partits al pavelló del poble:

Dissabte dia 2 es disputarà la medalla de les categories S11, S15, S19 i Veterans amb un total de 92 persones inscrites. D’entre els 11 participants del nostre municipi, destaquen na Caterina, n’Antia i na Claudia als Femenins Sub 15 i en Miquel Àngel, Estannia, Maria i Jill, entre els Veterans favorits per dur-se les medalles.


Diumenge 3 és el dia de les Sub 13, Sub 17 i Absolut. Per aquestes, s’han inscrit un total de 105 jugadors de les tres Illes apuntades a jugar totes les categories, les quals són individuals masculí i femení, dobles masculins i femenins i dobles mixtes. A les Sub 13, Laia i Paula i els adults Miquel Àngel i Jill, entre altres, lluitaran per estar al pòdium final.

“Des del Club Bàdminton Pollença volem desitjar molta sort a tots i esperam rebre molt de recolzament per part del poble de Pollença pels nostres esportistes que duen tant d’esforç per donar el millor d’ells mateixos en el seu poble”.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button