Municipi

Vacunació completa o PCR negativa pels grups organitzats que viatgin a les Illes

Algunes excepcions que no hauran de presentar-ho són els esportistes o persones que viatgin per assistir a congressos

Així ho ha aprovat avui el Consell de Govern, un acord pel qual s’estableixen condicions excepcionals per a l’organització de viatges organitzats a grups de més de 20 persones que vulguin viatjar a les Illes Balears.

D’aquesta forma, amb la seva publicació al BOIB, entrarà en vigor aquest acord que, en principi, estarà vigent fins el 31 de juliol, quan es tornarà a revisar.

En el mateix, s’estableix que només podran organitzar-se, reservar i vendre viatges organitzats a les Illes Balears a grups de més de 20 persones, sempre i quan hi hagi un responsable de grup i els intengrants acreditin, amb un document oficial, que han estat completament vacunats dins els 8 mesos previs, s’han realitzat una PCR amb resultat negatiu 48h abans dell viatge a Balears, o han passat la malaltia fa menys de 6 mesos.

A aquestes condicions, s’estableixen algunes excepcions com ara els grups que viatgin a les Illes per congressos, que venguin a un esdeveniment organitzat o per a fer entrenaments o competicions esportives.

Per altra part, durant el Consell de Govern s’ha decidit, a més, prolongar les darreres mesures aprovades el passat 18 de juny que afecten a cada una de les illes, fins dia 11 de juliol a les 00.00h, per tal de frenar i controlar l’expansió de la Covid19.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button