EsportsMunicipi

Cap de setmana de campions a l’esport pollencí

A continuació, pots consultar els resultats esportius del cap de setmana del 4 al 6 de juny

III Memorial Feliu Portella

La tercera edició en memòria de qui fou fundador i gran sensei del club Mallorca Nord Judo per més de 25 anys va transcórrer el passat diumenge amb molt èxit. Es va disputar al Pavelló de Pollença i va constar d’una competició infantil i cadet. A continuació, podeu veure els resultats:

INFANTIL
Aleix Sebastian 1r
Pau Cifre 1r
Andreu Vila 3r
Jeroni Llaneras 3r
Lluís Seguí 3r
Joan Rabassa 3r

CADETS
Núria Roca 2na
Marc Crespí 1r
David Huelva 1r
Miquel Martí García 3r
Feliu Portella 3r
Louis Price 3r
Marcos Sestayo 3r
Dylan Hall 3r

El pollencí Joan Toni Moreno, campió d’Europa de C1 200

El palista Joan Toni Moreno s’ha proclamat campió d’Europa de C1 200 metres. Ha suceït el passat dissabte en la penúltima jornada del Campionat que es disputa a Poznan (Polònia). El palista de RCN Port Pollença, va signar un crono de 40.770 per a donar a l’equip la quarta medalla en aquesta cita, la primera d’or.

Així el felicitaven des del compte oficial de Twitter del Consell Superior d’Esports:

Pollença i Port F.C

L’equip cadet del Pollença i Port Futbol Club van guanyar aquest cap de setmana al camp de La Salle per 1 a 3. Després d’aquest partit, es converteixen en campions de la lliga de Segona Regional, a falta de dos partits per acabar la temporada.

Per altra banda, el primer equip del club no va dur la mateixa sort, ja que van perdre 1-0 contra Platges de Calvià “B”. Així i tot, animats per ser equip de Play-Off. Pujar de categoria és posible i esperem que amb més sort que la temporada passada, que quedà a les portes de l’ascens.

Club Bàdminton

Amb l’actualització dels ranquings de la Federacio Espanyola de Bàdminton les posicions queden de la següent manera: 

 • Zinab        64 IF sub 13 – 30 DF sub 13
 • Caterina   97 IF sub 13 – 30 DF sub 13
 • Mathilde   91 IF sub 13 – 33 DF sub 13 
 • Noelia      78 IF sub 13 – 33 DF sub 13 
 • Isabel     156 IF sub 15 – 54 DF sub 15 – 61 DX sub 15 
 • Joana M 167 IF sub 15 – 54 DF sub 15                      
 • Youssef   60 IM SEN – 51 DM SEN – 35 DX SEN 
 • Stannia  35 DX SEN 
 • Tomeu    90 IM SEN – 51 DM SEN 
 • Miquel A. 90 IM SEN – 66 DM SEN – 44 DX SEN 
 • Francis  44 DX SEN 

Descripció sigles: IF: individual femeni DF: dobles femení DM: dobles masculi DX: dobles mixtes IM: individual masculí Categories sub 13 menors de 13 sub 15 menors de 15 etc. SEN: seniors.

El president, Marc Monzonis, dóna l’enhorabona a tots els jugadors per “aquestes classificacions”. El pròxim dissabte tenen campionat a Eivissa “per seguir sumant punts als rànquings i situar-mos ben a dalt a les taules classificatòries”, expressa.

Bàsquet Pollença

Aquests són els resultats de les diferents categories del bàsquet Pollença:

 • 24 – 75 Infantil Mini Femení Preferent Mallorca is Calm VS. Club Bàsquet Binissalem
 • 106 – 73 Mini Masculí Especial Amador Chacón VS. Club Bàsquet Sant Francesc Inca

El premini Femení 2012 Celler la Parra i el premini Masculí 2012 van mostrar una gran millora davant el Club bàsquet Montuiri i el SCD Hispania, respectivament.

Les pollencines Marina Colom, Júlia Salom i Ariadna Enrique, totes tres del 2007, han participat aquest cap de setmana a la convocatòria de seguiment de la seva generació per formar part de la sel·lecció balear de la seva categoria. Des del Club, afirmen que “les nines ho han disfrutat molt”.

XLII Trofeu Mama Optimist S.M LA Reina 2021

Després d’haver hagut de suspendre l’any passat aquest trofeu a causa de l’estat d’alarma i a la situació pandèmica, el passat diumenge es va celebrar la XLII edició. Aquest trofeu, es caracteritza des dels seus inicis per ser l’únic que premia absolutament a tots els seus participants, independentment de com sigui la seva classificació. Per tant, ningú es queda sense premi.

Aquí, pots veure la classificació on destaca al primer lloc Marc Provensal Payeras, del RCN Port Pollença a la categoria Sub 11 metres. A la mateixa categoria i cinquena posició, també del RCNPP, trobem a Andreu Moya Vanrell i a la dotzena, Jaume Seguí.

A la posició 14 en la categoria Sub 13 m trobem Francesc Damià Bota i ben seguits, als llocs 21 i 22 hi ha Alex Martí i Estrella Puig, tots del RCNPP.

Quim Cànaves al número 29 i Núria Capó a la 39.

AMPLIAREM INFORMACIÓ

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X