Municipi

Un pollencí entre els guanyadors del III Certamen de Fotografia “Serra de Tramuntana”

Sebastià Bota ha estat l'afortunat amb l'obra "Llogaret de Sa Calobra"

Ja és el tercer any que es cel·lebra el Certamen de Fotografia “Serra de Tramuntana”, que organitza el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, junt a la col·laboració de l’Associació de Fotògrafs de Naturalesa de Balears (Afonib). D’aquesta manera, aquesta setmana s’han reunit per tal de proclamar als guanyadors del certamen.

Dins les diferents categories amb les quals compta el concurs, el pollencí Sebastià Bota Ferragut n’ha resultat guanyador de la titulada “Els portals de la Serra- Pobles i llogarets”, amb l’obra “Llogaret de Sa Calobra”. Es tracta d’un petit llogaret de la Serra de Tramuntana, fotografiat des del camí de pujada a la Torre de Tuent.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button