Successos

Nova onada de robatoris a Pollença

Aquest cop han estat tres bars del municipi

Aquesta setmana ha estat el torn de tres bars de la localitat, els tres situats en un perímetre relativament proper i dins la zona del centre de Pollença. Els robatoris van tenir lloc durant la matinada del dilluns al dimarts d’aquesta setmana.

Un dels propietaris d’aquests establiments, assegura que “van entrar forçant el pany de la porta, on van deixar empremtes dactilars que va recollir després la Policia Científica per tal d’esbrinar alguna pista que pugui portar a trobar als culpables”.

També afirma que “van endur-se’n les monedes que teníem a la caixa. Normalment no hi deixam diners quan tancam el local, però dilluns, per mala sort, n’hi deixàrem uns quants”.

Els saquejos pareixen no parar al nostre municipi i cada setmana surten a la llum nous casos de robatoris. I és que la situació que ens espera aquesta hivern, no pareix calmar-se gaire, ja que les necessitats econòmiques de la gent, desgraciadament, sovint porten a fer aquestes accions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button