Site icon Som Pollença

Confitura d’albercocs

Ens trobam en plena temporada d’albercocs i seguim donant-vos idees de com introduir aquest fruit dins els vostres plats o de com aprofitar-los durant els mesos en que la seva producció està en auge. Així com fa unes setmanes vos portàvem la recepta de la coca d’albercocs, avui vos ensenyarem a fer una confitura per llepar-se els dits.

Ingredients:

Preparació:

Per a l’elaboració de la confitura d’albercoc, es comença pelant els fruits i xapant-los per la meitat, retirant-li el pinyol. A continuació, es deixarà reposar dins un recipient amb la resta d’ingredients durant una hora.

Passat aquest temps, es col·loca dins una olla i es posa al foc, deixant-ho coure durant 35-40 minuts, removent sovintment i retirant l’espuma si és el cas. Un cop hagin passat aquests minuts, es retira del foc i, si es desitja que la textura sigui més suau i menys densa, es podria passar per la batedora.

S’ompliran els pots de vidre amb la confitura i s’introduiran dins una cassola amb aigua bollint durant 30 minuts. Això és la forma perquè es conservi bé durant mesos. Ja tendriem la confitura llesta!

Exit mobile version