Esports

Més de 50.000 alumnes gaudiran dels tallers esportius «Suma’t» el curs 2024-2025

El Consell de Mallorca presenta nous tallers i col·laboracions amb clubs d’elit per fomentar l’educació física

El Consell de Mallorca ha anunciat l’obertura de preinscripcions per a més de 2.000 tallers del programa «Suma’t», que es duran a terme durant el curs escolar 2024-2025. Aquesta iniciativa arribarà a 300 centres educatius de primària i secundària, per a més de 50.000 alumnes de tota Mallorca.

El programa «Suma’t» té com a objectiu promoure esports poc coneguts, fomentar hàbits de vida saludables i inculcar valors esportius entre els joves. Enguany, el Consell de Mallorca presenta diverses novetats, entre les quals destaquen la introducció de l’esgrima i un nou taller de busseig amb botelles, anomenat «Som aquàtics», destinat a alumnes més grans.

Els tallers, que es poden reservar a través de la plataforma Gestib, s’ofereixen com a activistats complementàries a les classes d’educació física. Els alumnes tendran l’oportunitat de conèixer i practicar una desena de modalitats d’esports minoritaris, com el tir amb fona, piragua, vòlei platja i vela. A més, s’inclouen activitats dedicades a la promoció d’hàbits saludables, com sessions de mindfulness i nutrició.

Una altra part destacada del programa és «Suma’t a l’esport amb l’elit», que facilita la visita d’esportistes professionals de primer nivell a les escoles. El Consell de Mallorca ha establert col·laboracions amb clubs de renom com Atletic de Balears, Bàdminton Palma, Cn Ciutat de waterpolo, Discaesports, Espanya Hoquei Club, Handbol Mallorca, Fibwi Azul Marino, Mallorca Hockey, Mallorca Palma Futsal, Palmer Basket, Shamrock Rugby Club, Voley Ciutat Cide, Voleibol Manacor i el Voley Palma, el Mallorca Voltors i el Club de Vòlei Sóller.

Per a més informació i inscripcions, consultau el web del Consell de Mallorca.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button