CulturaEconomia

Període obert per sol·licitar les subvencions de participació ciutadana del Consell de Mallorca

70.000 € destinats als ajuntaments amb una població inferior a 60.000 habitants, 30.000 € per a les associacions sense ànim de lucre, i 30.000 € per a les entitats de voluntariat

A partir d’avui, s’inicia el termini per sol·licitar aquestes ajudes, que estarà obert durant 15 dies hàbils.


Els projectes han de promoure la participació en el debat públic i la deliberació sobre temes d’interès col·lectiu. Les ajudes es distribueixen en tres categories: 70.000 euros destinats als ajuntaments amb menys de 60.000 habitants, 30.000 euros per a les associacions sense ànim de lucre que promoguin projectes de participació ciutadana, i 30.000 euros per a entitats de voluntariat.

L’objectiu d’aquestes ajudes és fomentar la col·laboració entre administracions i ciutadania, implicar persones i col·lectius en la millora de la comunitat, i crear canals de participació ciutadana en les polítiques públiques. A més, es pretén impulsar projectes que enforteixin el teixit associatiu i generin un canvi positiu mitjançant la col·laboració d’entitats, administracions i ciutadania.

Per facilitar la gestió del procés, els interessats poden obtenir informació trucant al telèfon 971 173 612, habilitat per la Direcció Insular de Joventut i Participació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button