EsportsMunicipi

Les pistes de pàdel i tennis a Pollença

Ja es troben en disposició a ser estrenades

Les pistes de pàdel i tennis a Pollença ja estàn llestes per a la seva estrena. Noves de trinca, presenten bona aparença a simple vista.

Amb aquestes noves pistes es pretén apropar un esport que a Pollença hi té prou demanda i no se’n disposava de més instal·lacions que les del Moll. D’altre banda, encara no hem pogut esbrinar encara quin dia seràn inaugurades ni des d’on gestionarà el seu ús, donat que el bar romàn tancat.

Tampoc si es proveïrà els usuaris de lloguer de pales o venda de pilotes i demés estris necessaris per a la pràctica del pàdel. Al Moll, per exmple, la venda de pilotes o ‘grips’ han sigut certs estris que els usuaris han trobat a faltar en disponibilitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button